Antena Căutare

Doliu în lumea fotbalului european. Henri Michel, antrenorul care a adus Franței medalia olimpică de aur, s-a stins din viață la 70 de ani

Doliu în fotbalul francez. Henri Michel, fost jucător şi selecţioner al reprezentativei Franţei, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 70 de ani, anunţă publicația L'Équipe.

Legendă a celor de la Nantes, club pentru care a evoluat în peste 640 de meciuri în perioada 1966-1982, Henri Michel a câștigat campionatul Franţei de trei ori, dar şi Cupa Franței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din postura de selecționer al ”cocoșilor”, Michel a condus echipa Franței către medalie olimpică de aur la JO 1984 și a care a terminat pe locul trei la Cupa Mondială din 1986.

Henri Michel a jucat 58 de meciuri în naţionala Franţei în perioada 1967-1980 și a participat la Cupa Mondială din 1978.

Henri Michel a mai antrenată în carieră PSG, Camerun, Al Nassr, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Aris Salonic,Tunisia, Raja Casablanca, Coasta de Fildeș, Al-Arabi, Zamalek, Mamelodi Sundowns. Ultima oară s-a aflat pe banca naționalei Kenyei în 2012.

Biletul Zilei 24.04.2018. Două mari favorite din Liga Campionilor și Championship ne aduc un pont bombă... FC Voluntari - Juventus București LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x