Antena Căutare

Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial la Dinamo

Telenovela de la Dinamo s-a incheiat. Dario Bonetti si-a reziliat contractul, iar gruparea din Stefan cel Mare l-a instalat pe Dorinel Munteanu in functia de antrenor.

Aventura lui Dario Bonetti la Dinamo s-a incheiat. Dupa multe zile in care s-a jucat de-a demisia, tehnicianul italian s-a inteles cu sefii “cainilor” in privinta rezilierii contractului.

Dorinel Munteanu este noul antrenor al gruparii din Stefan cel Mare. Fostul “principal” al Otelului a fost prezentat, joi, de Ionut Negoita si a anuntat ca va colabora cu Cornel Dinu in mandatul sau la Dinamo.

Ziua de azi e foarte importanta pentru mine. Ma intorc la echipa care m-a lansat in fotbalul mare. Vin la Dinamo cu toata priceperea mea si sper sa le redau jucatorilor increderea in ei. Voi discuta de fiecare data cu Cornel Dinu”, a declarat noul antrenor al dinamovistilor, Dorinel Munteanu.

Ionut Negoita a vorbit despre obiectivul “Neamtului” la Dinamo: “Dorinel e un antrenor cu un CV bogat, care s-a intors la prima lui dragoste. Si-a asumat prin contract ca echipa va termina acest sezon pe locul trei”, a declarat actionarul dinamovist.

VIDEO! Ibrahimovici, povestea geniului rebel... VIDEO! Sambata dormi la pranz! Insomnia UFC e pe GSP TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x