Antena Căutare

Dortmund bate pe Schalke si devine lider. Vezi toate rezultatele din Germania!

Monchengladbach a stat pe primul loc in clasamentul Bundesligii mai putin de 24 de ore, locul sau fiind luat de cealalta Borussia, Dortmund, care a invins pe Schalke cu 2-0 in derby-ul Ruhr-ului si, profitand de un golaveraj mai bun, a devenit noul lider al campionatului Germaniei, cel putin pana duminica, atunci cand Bayern Munchen va juca la Mainz.

Campioana si-a luat revansa in fata marii sale rivale dupa esecul din Supercupa Germaniei, golurile marcate de polonezul Robert Lewandowski si de brazilianul Felipe Santana confirmand superioritatea evidenta a Borussiei. Schalke, la care Marica a intrat in minutul 79, nu a amenintat deloc poarta lui Weidenfeller si pierde teren in lupta pentru titlu.

Cel mai spectaculos meci al etapei s-a jucat la Berlin, acolo unde Hertha si Leverkusen au incheiat la egalitate, scor 3-3. Gazdele aveau deja 2-0 in minutul 18, dupa reusita lui Lasogga si autogolul lui Toprak, insa vicecampionii editiei trecute au revenit senzational si au trecut in avantaj prin hattrickul elvetianului Derdiyok. Echipa din capitala a mai inscris odata, cu noua minute inainte de final, prin Lasogga si a evitat infrangerea.

Nou-promovata Augsburg, ocupanta ultimului loc, a reusit doar a doua victorie a sezonului, 2-0 pe teren propriu in fata lui Wolfsburg, gratie golurilor marcate de Brinkmann si Kapllani, in timp ce penultima clasata, Freiburg, a obtinut in extremis o remiza la Hoffenheim, reusita lui Dembele din ultimul minut anuland avantajul gazdelor, adus de Firmino in prima repriza.

Rezultate Bundesliga, etapa a 14-a:
B. Dortmund - Schalke 2-0
Nurnberg - Kaiserslautern 1-0
Hoffenheim - Freiburg 1-1
Augsburg - Wolfsburg 2-0
Hertha - Leverkusen 3-3

Clasament: 1.Dortmund 29p, 2.Monchengladbach 29p, 3.Bayern Munchen 28p (13j), 4.Schalke 25p... 16.Mainz 12p (12j), 17.Freiburg 12p, 18.Augsburg 11p.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images / EPA

Vinde Iancu Timisoara? Autoritatile locale negociaza preluarea lui Poli... CSM U Baia Mare, pentru a treia oara consecutiv campioana Romaniei la rugby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x