Antena Căutare

Dosarul RAFO: Marian Iancu, patronul Politehnicii Timisoara, condamnat la 10 ani de puscarie

Marian Iancu, patronul echipei de fotbal Politehnica Timisoara, a fost condamnat la zece ani de inchisoare in "Dosarul RAFO", de catre Tribunalul Bucuresti. Decizia tribunalului poate fi constestata insa la Curtea de Apel.

Alexandru Marian Iancu, Constantin Margarit, Octavian Iancu, Gheorghita Iancu, Marius Turica, Silviu Neacsu, Akaroglu Cuneyt, Elenkalan Hayrettin si Basaran Kadri Mazhar au fost trimisi in judecata in 2006 pentru evaziune fiscala, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si spalare de bani.

Acuzatiile au fost formulate in baza concluziilor din procesul-verbal intocmit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Ministerul Finantelor Publice.

Potrivit acestui act, Kadri Mazhar Basaran, Margarit Constantin si Octavian Iancu, impreuna cu Alexandru Marian Iancu au prejudiciat bugetul de stat prin neplata impozitului pe profit cu 806,2 miliarde lei si prin TVA nelegal dedus de 550, 3 miliarde, rezultind un prejudiciu total de 1.356,5 miliarde de lei.

Tribunalul Bucuresti a decis anterior si condamnarea fratelui lui Marian Iancu, Octavian Iancu, la noua ani de inchisoare, si a lui Constantin Margarit la opt ani.

Marian Iancu: " Condamnarea este o greseala"... Roger Federer: "Nu cred ca am fost vreodata atat de puternic la final de an"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x