Antena Căutare

Dragos Savulescu despre "cazul Marius Constantin": "Ar trebui sa mergem la TAS si POATE intr-un an sa luam 3 puncte"

Dragos Savulescu, actionarul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca echipa sa sa castige partida cu FC Vaslui (1-3) la "masa verde".

In acel meci moldovenii l-au folosit pe Marius Constantin, jucator adus de la Rapid, considerand ca suspendarea lor in privinta transferurilor a expirat. FIFA s-a sesizat, anuntand ca Marius Constantin nu poate fi legitimat. Cum dinamovistii n-au depus contestatie la maximum 48 de ore dupa finalul meciului, acum ar trebui sa mearga la TAS pentru a spera la un succes cu 3-0.

"Daca am fi stiu ca Marius Constantin am fi depus contestatie, probabil ca Vaslui nu l-ar mai fi folosit. Oricum nu ne ajuta. Legitimarea lui a fost facuta de LPF. Vasluiul considera ca suspendarea a expirat la ora 00:00 pe 5 octombrie, meciul s-a jucat pe 11 octombrie, iar pe 12 a venit de la FIFA o sesizare ca Marius Constantin n-are voie sa fie legitimat.

De ce? Sa vina Vasluiul cu documentele care sa arate ca suspendarea a expirat pe 5 si se rezolva probleme. Ce sa fac? Sa dau in judecata federatia? Ar trebui sa mergem la TAS si poate ne-ar da 3 puncte peste un an", a spus Dragos Savulescu la o televiziune centrala.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Adrian Porumboiu: "Contestatiile se fac inainte, la pauza si dupa joc". Vezi ce a spus despre MM Stoica... Un fotbalist marocan a murit la 33 de ani din cauza unei supradoze cu paracetamol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x