Antena Căutare

Adrian Porumboiu: "Contestatiile se fac inainte, la pauza si dupa joc". Vezi ce a spus despre MM Stoica

Finantatorul celor de la FC Vaslui nu se teme de o eventuala victorie a lui Dinamo la masa verde in partida directa.

„Daca intram in datele strict regulamentare, noi am avut doua perioade de transferuri interdictie. La FIFA scria foarte clar pe data de 5 septembrie ora 00.00 suntem liberi sa faceti transferuri.

Ceea ce am si facut: pe 8 l-am transferat pe Marius Constantin cu acte in regula. Intre timp, de la Pacos l-am luat pe Ozeia si am negociat pentru cartea verde. Au tot spus cei de la FIFA ca ne-o dau maine, ca ne-o dau maine insa pe data de 12 noi am primit o instiintare ca jucatorii pot fi inregistrati doar in 2011" a declarat patronul galben-verzilor.

Porumboiu a spus ca nu se pune problema ca Mihai Stoica sa vina la Vaslui: „Mihai a ales calea lui. Daca ramanea, aveam mai multe sanse la titlu. A pierdut si financiar si sportiv. Nu stiu daca o posibila colaborare mai poate exista, pentru ca el a plecat cand imi ardea maseaua mai tare."

Foto: gsp.ro

Mircea Lucescu: "Nu ma mai intereseaza ce se intampala cu nationala Romaniei"... Dragos Savulescu despre "cazul Marius Constantin": "Ar trebui sa mergem la TAS si POATE intr-un an sa lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x