Antena Căutare

Un fotbalist marocan a murit la 33 de ani din cauza unei supradoze cu paracetamol

Internationalul marocan Zakaria Zerouali, care evolua la echipa Raja Casablanca, a murit la 33 de ani, intr-un spital din Casablanca, din cauza unei intoxicatii medicamentoase care i-a distrus ficatul, a anuntat presa din Maroc.

"Fundasul stanga al echipei Raja a facut o intoxicatie a ficatului din cauza medicamentelor, dupa ce a consumat trei cutii de paracetamol in 24 de ore pentru a se trata de febra", a declarat medicul echipei, Mohamed Arsi.

Jucatorul era spitalizat de miercurea trecuta, iar starea sa s-a deteriorat brusc, vineri, ducand la distrugerea ficatului si cauzand citoliza (proces de distrugere sau degenerare a elementelor celulare).

"Clubul a inceput sambata demersurile pentru transferarea jucatorului intr-un spital din Bordeaux pentru o eventuala grefa de ficat, dar medicii de la clinica din Casablanca au apreciat ca jucatorul nu poate fi transportat, avand in vedere starea sa", a declarat Abdeslam Hanat, presedintele clubului Raja.

Zerouali a evoluat cinci sezoane la Raja Casablanca, alaturi de care a castigat campionatul Marocului in 2009 si Liga Campionilor Tarilor Arabe in 2006.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dragos Savulescu despre "cazul Marius Constantin": "Ar trebui sa mergem la TAS si POATE intr-un an sa lua... Iordanescu a fost in Ghencea si a inspectat gazonul; CSA nu renunta: 600.000 de euro si Steaua revine acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x