Antena Căutare

Dumitru Dragomir: "Steaua trebuia retrogradata. Are datorii de 14 milioane de euro la stat"

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, il acuza pe Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua, ca i-a cerut spaga. Dragomir sustine ca Becali i-ar fi cerut bani pentru a nu face presiuni la ceilalti presedinti de cluburi pentru a fi demis. Mai mult, seful LPF spune ca Gigi Becali ar fi vrut ca echipa sa sa primeasca 50% din banii proveniti din drepturile de televizare ale meciurilor.

"Mi-a solicitat spaga, atat la telefon, cat si in Adunarea Generala. I-am spus ca este caz penal, dar el crede ca toti procurorii sunt la mana lui. Totul pleaca de la faptul ca el vrea bani mai multi decat celelalte cluburi. Mi-a zis ca daca nu ii dau acesti bani, ma va schimba, va pune pe cine vrea el sef la LPF, iar Steaua va lua 50 la suta din drepturile TV si restul il vor imparti celelalte echipe. Becali mi-a spus ca a glumit atunci cand i-am spus ca e penala dorinta lui. LPF nu este subordonata cluburilor"


Presedintele Ligii si-a continuat atacurile la adresa finantatorului stelist, considerand ca echipa pe care o conduce ar fi trebuit sa aiba aceeasi soarta ca si Poli Timisoara si Gloria Bistrita.

"In decursul anilor, a pasat datorii de peste 14 milioane de euro clubului Steaua. Ma intreb, tinand cont ca sunt datorii catre stat, de ce Steaua a primit licenta si alte cluburi nu? A divizat clubul Steaua si a lasat datoriile pe vechea echipa. Nu imi explic de ce Bisitrita a fost retrogradata pentru 76.000 de euro, iar Steaua lui Becali a primit licenta cu asemenea datorii. N-a platit datoriile catre Steaua, n-a platit datoriile catre Armata sau catre stat si nici pe jucatori nu i-a platit de trei luni. Asta e marele miliardar al tarii!", a explicat Dragomir.

Nicolae Mitea s-a transferat la Petrolul Ploiesti... Janos Szekely a semnat pe trei ani cu Volga Novgorod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x