Antena Căutare

Emoționanta revenire a unui luptător! După doi ani de pauză, 11 operații și un picior aproape amputat, Santi Cazorla a revenit pe teren

În fotbal, există două tipuri importante de luptători. Avem jucătorii care luptă din teren și jucătorii care luptă din afara dreptunghiului verde. În această a doua categorie îl găsim pe Santi Cazorla. După o suferință de 636 de zile cauzată de o infecție, spaniolul a revenit pe teren într-un meci amical disputat marţi seară de Villarreal.

Santi Cazorla (33 de ani) nu mai știa ce e acela un meci de fotbal din 19 octombrie 2016. Atunci, acesta ieșea accidentat dintr-un meci cu Ludogoreț din Liga Campionilor. Nimeni nu anticipa coșmarul ce avea să urmeze. În acești doi ani de suferințe, Cazorla a fost supus la 11 intervenții chirurgicale majore la Tendonul lui Ahile. Doctorii l-au avertizat că sunt șanse să nu mai poată umbla.

O infecție puternică a făcut ca Santi Cazorla să-și piardă opt centimetri din tendon. Fotbalul devenise un vis imposibil. Medicii au fost la un pas să-i amputeze piciorul. Pentru a-i reconstrui zona afectată, doctorii i-au luat piele de pe braţul stâng.

Ieri, 17 iulie 2018, Santi Cazorla a intrat pe teren în minutul 67 al meciului amical Villarreal - Hercules. După ce s-a despărțit de Arsenal în iunie, Cazorla a revenit la Villarreal, unde este deocamdată în probe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat după re-debutul său în fotbal, Cazorla a postat un mesaj emoționant pe un site de socializare.

”Sunt foarte fericit că m-am întors și pot face ceea ce iubesc cel mai mult! Am încă mult de lucru, dar acesta e un prim pas important. Sunt recunoscător celor care au stat alături de mine în această perioadă dificilă. Mulțumesc!” a scris Cazorla pe Instagram.

În perioada 2012-2016, Santi Cazorla a strâns 180 de meciuri, 29 de goluri şi 45 de pase decisive pentru Arsenal, de la transferul său de la Malaga.

foto: marca.com

BREAKING NEWS! O echipă din Anglia a oferit 15 milioane de Euro pentru Vlad Chiricheș. Decizie surpriză luată de Napoli... UNA PE ZI! Claudia, modelul italian care îl întâmpină pe Cristiano Ronaldo așa cum se cuvine la Torino! Pozele ei au dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x