Echipa lui George Pușcaș a ajuns la 15 meciuri fără victorie! Ce recorduri negative mai poate doborî Benevento. O echipă din Anglia deține un record incredibil: 32 de meciuri fără victorie

Echipa internaționalului român George Pușcaș, Benevento, a ținut capul de afiș al tuturor publicațiilor print și online prin performanța reușită de portarul Alberto Brignoli, cel care a egalat în minutul 90+5 al meciului cu Milan și a adus primul punct din istoria nou-promovatei în Serie A.

Egalul smuls cu AC Milan (2-2) a evitat al 15-lea eșec consecutiv, însă recordul negativ al lui Benevento continuă. În urmă cu două runde, Benevento a juns la 13 înfrângeri în primele 13 partide oficiale din acest sezon și a devenit echipa cu cel mai slab debut de sezon din istorie din primele 5 campionate europene. Până acum, Manchester United deținea recordul, cu 12 înfrângeri în primele 12 etape în sezonul 1930-1931!

Dacă recordul debutului de sezon din cele mai tari 5 campionate ale Europei a fost bătut, Benevento încearcă acum să evite doborârea altor recorduri. Iată câteva dintre ele:

În top 5 campionate ale Europei: 15 eșecuri consecuvite - record deținut de Sunderland
În finalul sezonului 2002-2003 din Premier League, Sunderland a pierdut ultimele 15 meciuri ale sezonului și a încheiat campionatul pe locul 20 ultimul.

Tot din Anglia vine și echipa cu cele mai multe meciuri fără succes într-un sezon: 32!
Ultimul sezon al celor de la Derby County în Premier League, 2007-2008, a fost un adevărat dezastru. Încă din preajma Crăciunului, Derby a fost practic retrogradată. În întregul sezon, Derby County a înregistrat un singur succes. Sezonul a fost încheiat cu doar 11 puncte acumulate, un record care încă stă în picioare.

Cele mai multe eșecuri într-un sezon: Derby County - 29!
Tot în blestematul sezon 2007-2008, Derby County a ”reușit” să bată și recordul celor mai multe eșecuri într-un sezon. La egalitate cu englezii sunt cei de la Sporting Gijon, cu 29 de eșecuri în 1997-1998.

O echipă din România deține un record negativ în domeniu: 24 eșecuri consecutive!
Sezonul 1988-1989 a fost unul de uitat pentru ASA Târgu Mureș, acea ASA adevărată (Asociaţia Sportivă Armata Târgu Mureș) înființată în 1962 și ”ucisă” în 2005. Echipa Armatei din Ardeal a înregistrat 24 de meciuri pierdute consecutiv în campionat. Interesant este că, în același sezon, ”sora” mai mare, Steaua, înregistra 21 de victorii consecutive.

În același sezon, ASA le-a bătut pe Derby și Gijon la capitolul recorduri negative și a pierdut nu mai puțin de 30 de meciuri în campionat!

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri