Antena Căutare

Emil Sandoi: "Din Liga 1 n-am pe cine sa iau la tineret"

Invitat la Radio GSP, antrenorul nationalei de tineret, Emil Sandoi, a tras un semnal de alarma in ceea ce priveste aria cat mai ingusta de selectie pe care o are la dispozitie. Sandoi spune ca e nevoit sa urmareasca jucatori din liga a 2-a, pentru ca echipele din Liga 1 folosesc foarte putini fotbalisti tineri.

"Pemine nu ma intereseaza Liga 1. Nu am pe cine sa vad, nu sunt nici macar rezerve din pacate, asa ca incerc sa urmaresc meciuri cat mai multe de liga a-II-a macar acolo vad cativa tineri ca joaca. Poate ca si de asta la meciul cu Franta am facut greseli de incepatori, pentru ca francezii joaca titulari la echipe importante in timp ce la noi fotbalistii nu sunt nici macar pe banca in Liga 1", a spus Sandoi la Radio GSP.
Nationala lui Sandoi a pierdut categoric meciul cu Franta din preliminariile CE 2013, 0-2, iar sansele de calificare sunt minime.

Toate sperantele in Hagi

Antrenorul nationalei de tineret e dezamagit de nivelul la care sunt jucatorii romani sub 21 de ani si spune ca ,din pacate, nu are pe cine sa recomande lui Victor Piturca pentru prima reprezentativa. Sandoi remarca proiectul lui Gica Hagi cu scoala de fotbal, in care isi pune mari sperante pentru viitor:
"Daca Victor Piturca imi cere in acest moment vreun jucator nu am pe cine sa ii dau de la tineret. Din pacate jucatorii nostri au mari probleme la multe discipline si una dintre ele este cea tehnica.

Nu exista noul Hagi, e greu sa compari pe cineva de la tineret cu marele jucator. Nu putem spune ca avem un coordonator sau un lider in acest moment. De exemplu, Grozav care a fost vazut ca o mare speranta, a plecat in Belgia si s-a intors in tara dupa un an.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Pronosticul "Oracolului" pentru seara europeana: "Minimum 6 puncte"... Justitia a decis: Avram si Terbea raman in arest inca 60 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x