Antena Căutare

EURO 2016. Cum arata Stade de France cu o oră înainte de meci. Suporterii români, nerăbdători să susțină tricolorii!

”EURO 2016. Franţa - România, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa în această seară, începând cu ora 22:00, pe Stade de France, eveniment la care vor lua parte peste 15.000 de fani ai tricolorilor.

Franţa - România, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa în această seară, începând cu ora 22:00, pe Stade de France. 15.000 de fani ai tricolorilor vor susține România din tribune!

Echipa Națională de Fotbal a postat pe pagina sa oficială de Facebook mai multe fotografii care surprind pregătirile de pe stadion, cu o oră înainte de meci.

”La Stade de France se fac ultimele repetiţii pentru meciul Franța - România. Banca de rezerve a "tricolorilor" se află în jumătatea din dreapta a terenului ‪#‎HaiRomania‬ ‪#‎RomaniaSuntemToti‬ ‪#‎Rou‬”, este cel mai recent mesaj postat pe Facebook.

”Am pregătit stegulețe pentru suporterii români care vor fi în tribunele Stade de France în această seară! Organizatorii recomandă ca fanii să vină din timp la stadion”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Alergare-ştafetă de 12 ore, un record! "Cea mai mare oră de sport din România" a ținut o zi întreagă!... România – Franța. Mesajul lui Klaus Iohannis pentru „tricolori”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x