Antena Căutare

Euro 2016. România-Elveția. Cât de bine arată BOMBELE SEXY ale celor două echipe. Iubiții lor vor juca doar pentru ele

Cele două echipe care se vor lupta astazi, de la ora 19:00, vor avea în tribune şi un sprijin puternic și foarte incintant. Printre fani se vor număra soţiile sau iubitele fotbaliştilor. Multe frumuseti vor face galerie iubiților de pe teren. România și Elveția au cu ce se mândri, la capitolul femei frumoase.

Cele două echipe care se vor lupta astazi, de la ora 19:00, vor avea în tribune şi un sprijin puternic și foarte incintant. Printre fani, se vor număra soţiile sau iubitele fotbaliştilor. Multe frumuseti vor face galerie iubiților fotbaliști de pe teren. România și Elveția au cu ce se mândri, la capitolul femei frumoase.

România e reprezentată cu succes de Antoaneta Năstase, iubita portarului Ciprian Tătăruşanu. În vârstă de 28 de ani, nu ai zice că are la activ două nașteri. Bruneta născută în Olteniţa are un trup de invidiat și un zâmbet molipsitor, cu care l-a fermecat pe Tătărușanu. De-a lungul timpului, aceasta și-a făcut mici intervenţii chirurgicale estetice, la buze şi la sâni. Se pare că cei doi au o relație frumoasă, discretă, bazată pe iubire și înțelegere.

Suntem mândri de românca noastră, însă nu putem nega farmecele reprezentantei Elveției Logodnica lui Granit Xhaka, vedeta naţionalei Elveţiei, este o kosovară născută în Priştina. Leonita Leka, în vârstă de 24 de ani, a stat multă vreme pe paginile tabloide din Marea Britanie, încă de anul trecut, din momentul în care fotbalistul a făcut anunțul logodnei lor.

Leonita şi Granit și-au oficializat relația în aprilie 2015 și se bucură în liniște de iubirea lor, cât se poate de discret, deși fotografiile din mediul online nu contenesc să "curgă". Din acest motiv, nici nu se cunosc foarte multe detalii legate viața lor de familie.

EURO 2016. Elvețienii, foarte optimiști, în această seară: "Nu mă gândesc la un rezultat de egalitate cu România, v... EURO 2016. Peste o mie de persoane participă la parada suporterilor români la Paris. Tricolorii se îndreptă optimiști sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x