Antena Căutare

FC Arges vrea sa se razbune pe UTA pentru meciurile din campionatul trecut

Vineri seara, cu incepere de la ora 18:00, FC Arges va juca pe teren propriu in compania celor de la UTA Arad, intr-o partida contand pentru etapa a XV-a din Liga a II-a la fotbal.

Pitestenii nu au mai reusit sa obtina o victorie de doi ani impotriva echipei din Arad. Ultimul succes a venit in turul editiei de campionat 2009 - 2010, atunci cand FC Arges invingea pe teren propriu cu scorul de 2 - 1 pe UTA Arad.

Urmatoarele trei partide nu au mai adus pentru pitesteni decat o singura remiza. Este vorba despre meciul terminat la egalitate in returul acelei editii de campionat, atunci cand FC Arges a terminat la egalitate meciul de la Arad, scor 1 - 1.

In sezonul trecut cele doua echipe au jucat chiar in prima etapa a turului de campionat. In primul meci, disputat la Pitesti, aradenii se impuneau cu scorul de 2 - 0, dupa care intr-un meci extrem de echilibrat in jocul retur, cei de la UTA se impuneau cu scorul de 1 - 0.

Femeile si copiii au intrarea libera la meciul cu UTA Arad

Vineri seara cu incepere de la ora 18:00 se va disputa partida dintre FC Arges si UTA Arad, joc contand pentru etapa a XV-a din Liga a II-a la fotbal, ultima runda a turului de campionat.
Pitestenii vor incerca sa obtina o victorie in nocturna la aceasta ultima intalnire cu fanii pe anul 2011, mai ales ca un succes i-ar trimite pe argeseni pe locul 3 la finalul primei parti a sezonului.

Tocmai de aceea, conducerea echipei FC Arges a luat decizia de a face un meci cadou si a decis ca la jocul cu UTA accesul femeilor si a copiilor sa fie liber.

La acest joc cu aradenii, biletul va fi platit doar de barbati, pretul unui tichet fiind cel obisnuit la meciurile echipei de pe teren propriu si anume 5 lei.

Sursa: ligab

VIDEO! Mihai Stoica: "Steaua traieste din executiile unor jucatori"... Marius Stan le raspunde lui Iancu si Porumboiu: "Acesti looseri sa castige si ei ceva inainte sa vorbeasca"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x