Antena Căutare

Marius Stan le raspunde lui Iancu si Porumboiu: "Acesti looseri sa castige si ei ceva inainte sa vorbeasca"

Atacati din toate partile din cauza lipsei de rezultate din Liga Campionilor, galatenii incearca sa se apere pe baza titlului castigat anul trecut.

Cel mai vehement a fost presedintele Marius Stan, care a tinut sa le raspunda lui Adrian Porumboiu si Marian Iancu, dupa ce acestia au spus ca echipele lor s-ar fi descurcat mult mai bine in cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa.

"Nu mi-am permis niciodata sa fac aprecieri despre o alta echipa, decenta iti impune sa te abtii. Aud foarte multi perdanti, looseri pot sa le spun, ca daca ar fi fost ei... Pentru asta trebuia mai intai sa castige ceva, nu s-a intamplat si de aceea ar fi bine sa taca sau sa vorbeasca despre echipele lor.

Sunt extrem de mandru pentru ca am participat la o asemenea competitie. Echipa a muncit si a dat tot ce a putut pe teren, este o mahnire ca nu am reusit sa luam puncte, dar trebuie sa vedem la ce nivel este fotbalul romanesc si suntem departe de ceea ce inseamna investitii si infrastructura, nu avem niciun fel de strategie", a spus Marius Stan.

Oficialul galatean a discutat si situatia jucatorilor care nu vor sa-si mai prelungeasca intelegerile cu Otelul.

"E posibil sa ne despartim de Antal, poate Otelul nici nu mai vrea sa semneze un nou angajament cu el pana la finalul anului. Cu ceilalti vom negocia in continuare, cu Iorga si Sirghi nu cred ca vor fi probleme, insa mai avem un semn de intrebare referitor la situatia lui Ibeh, vom discuta si cu Dorinel daca ii vom prelungi sau nu contractul.

Nu ne-am pus problema unde sa il vindem pe Antal, el trebuie sa-si gaseasca echipa, dar e posibil sa fie pus pe lista de transferuri inca de pe acum, ca sa putem castiga ceva si noi. Ca sa imi treaca supararea trebuie sa faca ceva deosebit: sa fie un om normal", a mai spus Marius Stan.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FC Arges vrea sa se razbune pe UTA pentru meciurile din campionatul trecut... Gerrard va lipsi si in derby-ul cu City...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x