Antena Căutare

FC Vaslui castiga derby-ul Moldovei cu Poli Iasi (VIDEO)

FC Vaslui se impune in marele derby al Moldovei, cu Poli Iasi, in deplasare, scor 3-1, si se mentine in grupul echipelor care emit pretentii la titlu. Brazilianul Wesley Lopes a fost omul meciului, reusind o dubla contra iesenilor.

Dupa infrangerea de la Bistrita scaunul lui Marius Lacatus a inceput sa se clatine serios, patronul Adrian Porumboiu declarandu-se foarte nemultumit de evolutia echipei sale.


Vasluienii au inceput meciul in forta si dupa cateva ocazii mari ratate de hondurianul Costly au reusit deschiderea scorului prin rebelul Wesley Lopes, care a realizat o faza senzationala incheiata cu un sut la coltul lung.

Imediat dupa pauza iesenii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj in urma unui contraatac finalizat de Georgian Paun.

Marius Lacatus face o mutare inspirata si il introduce pe teren pe Lucian Sanmartean, care centreaza pentru golul doi al vasluienilor, marcat de Carlos Costly.

Wesley Lopes stabiliteste soarta partidei in minutul 82, dupa ce a executat impecabil o lovitura libera de la 20 de metri. Pe final, marcatorul golului pentru gazde, Georgian Paun, a fost eliminat doua ce a primit cel de-al doilea cartonas galben.

Europa League/ Juventus si Werder Bremen, eliminate in optimi... La FootbALL Inclusive se rejoaca derby-ul Dinamo – Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x