Antena Căutare

FC Vaslui - Pandurii 3-2 \ Moldovenii inving in prelungiri

FC Vaslui a invins pe teren propriu cu 3-2 formatia Pandurii Targu Jiu. Viorel Hizo l-a depasit astfel in clasament pe Petre Grigoras.

Moldovenii au inceput furtunos meciul cu echipa ce a dat trei fotbalisti la nationala lui Piturca. Wesley a insirat doi adversari, dar a alunecat desi scapase singur cu portarul. Sinmartean a aratat de ce i s-a oferit un nou contract de invidiat la Vaslui. A oferit o pasa ideala lui Buhaescu, iar acesta a deschis scorul cu un sut plasat (19).

Vasluiul se putea desprinde repede pe tabela. Urcat in atac, Milisavljevici l-a remarcat pe Mingote cu un sut puternic(25). Pandurii lui Grigoras au fost aproape de a egala prin sutul lui Voiculet de la marginea careului de 16 metri, care a trecut putin pe langa poarta lui Cerniauskas(35).

Sinmartean a fost din nou decisiv, l-a driblat pe Voiculet in careu, a obtinut penalty, iar Wesley transformat lovitura de pedeapsa(41).

Nistor a redus din diferenta in minutul 60 cu un sut plasat din interiorul careului. Finalul a fost unul de infarct. Batin a egalat in minutul 90+2, insa bucuria gorjenilor nu a durat decat un minut, Balaur marcand golul victoriei moldovenilor.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Chelsea - Liverpool 1-2 \ Cormoranii inving pe Stanford Bridge... Vezi lotul Romaniei pentru Cupa Mondiala de Handbal Feminin din Brazilia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x