Antena Căutare

Chelsea - Liverpool 1-2 \ Cormoranii inving pe Stanford Bridge

In derby-ul etapei din Anglia, Liverpool a invins cu 2-1 pe Chelsea si a egalat-o la puncte.

Liverpool doreste sa uite cat mai curand sezonul trecut in care nu a reusit nici macar o clasare care sa-i permita participarea in competitiile europene.

Desi inca mai are sincope cu echipele mici, in acest tur de campionat trupa lui Kanny Dalglish a dat o replica pe masura rivalelor din Big Four.

Asa s-a intamplat si duminica pe Stanford Bridge, acolo unde Maxi Rodriguez a deschis scorul in minutul 33 dupa o combinatie de efect intre Bellamy si Suarez.

Villas Boas a egalat prin Sturridge, care a profitat de faza extraordinara creata de Malouda si l-a invins pe Reina. Villas Boas a simtit ca e momentul sa forteze si i-a introdus pe teren pe fostii cormorani Raul Meirelles si Fernando Torres.

In zadar, pentru ca cei care au marcat au fost cei de la Liverpool: slovacul Skrtel a trimis o diagonala pentru Glen Johnson, iar fundasul ce poarta numele fostului adversar al lui Bute l-a driblat pe Ashley Cole dupa care l-a invins pe Petr Cech.

In urma acestei victorii, Liverpool acumuleaza 22 de puncte (la fel ca Chelsea) si ajunge pe locul 6 in clasament.

Cesena invinge la Bologna. Vezi toate rezultatele din Italia!... FC Vaslui - Pandurii 3-2 \ Moldovenii inving in prelungiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x