Antena Căutare

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Al treilea meci al Playoff-ului programat duminică, de la 20:45, nu are vreo influență asupra primelor două locuri. La Iași, CSM Poli primește vizita celor de la CS ”U” Craiova, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli Iași - CS ”U” Craiova este live video online de la ora 20:45.

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Meciul din Copou are implicații importante în ceea ce privește ultimul loc de pe podium. CS ”U” Craiova a avut un Playoff foarte slab, iar acum are emoții că nu va prinde podiumul. După ce un întreg sezon a stat în coasta celor de la FCSB și CFR Cluj, oltenii lui Mangia au dat cu bâta-n baltă pe final, iar acum trebuie să nu piardă la Iași pentru a reveni pe podium.

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Poli Iași s-a dovedit, în acest Playoff, a fi o adevărată ”ucigașă” de granzi. După ce au remizat cu CFR Cluj, 1-1, moldovenii lui Flavius Stoican au învins FCSB, în 10 oameni, iar acest lucru a trimis titlul în mare proporție către Gruia. Ieșenii au de răzbunat un eșec dureros în turul Playout-ului, 1-4 la Craiova. A fost atunci un meci în care Poli a jucat foarte bine, însă hat-trick-ul lui Mitriță a fost decisiv.

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. La casele de pariu, Universitatea este favorită cu Politehnica, însă asta nu prea dă asigurări atunci când joci cu o echipă imprevizibilă cum este cea antrenată de Flavius Stoican. Cotă 1,80 are Craiova pentru succes, față de 4,60 cât au moldovenii. Remiza primește un darnic 3,40.

Poli Iași - CS ”U” Craiova LIVE VIDEO. Oaspeții au un Playoff de coșmar la capitolul meciuri în deplasare: 0 victorii, 0 goluri marcate, un singur punct. Poate că a venit timpul ca și oltenii să înscrie. Pe de altă parte, aceștia au o apărare foarte slabă, capabilă să o comită. Un pont de siguranță ar fi ”peste 1,5 goluri” la cotă 1,45, iar unul de risc: ambele înscriu la 2,10.

FCSB - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE... CFR Cluj e noua campioană a României! Elevii lui Dan Petrescu, campionii ediției 100 a Ligii 1 în anul centenarului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x