Antena Căutare

FCSB, ca și calificată în turul 3 preliminar Europa League! Viitorul lui Gică Hagi, la un pas de o victorie mare cu Vitesse

Una albă, alta mai cenușie pentru echipele românești angrenate în turul 2 preliminar al Europa League. FCSB și-a confirmat statutul de echipă favorită și a rezolvat în mare măsură calificarea în turul următor, după o victorie lejeră cu Rudar.

Una albă, alta mai cenușie pentru echipele românești angrenate în turul 2 preliminar al Europa League. FCSB și-a confirmat statutul de echipă favorită și a rezolvat în mare măsură calificarea în turul următor, după o victorie lejeră cu Rudar. Aproape de un rezultat mare a fost și Viitorul, însă trupa lui Hagi a confirmat zicala conform căreia ”2-0 e un scor periculos” în meciul cu Vitesse.

Rudar - FCSB 0-2! Gigi & Nick schimbă echipa și aduc victoria & calificarea

Fără nicio emoție, FCSB s-a impus în Slovenia, scor 2-0 cu Rudar Velenje, scor 2-0, și sunt 90% calificați în turul 3 din Europa League. Într-o atmosferă de meci amical, contra unui rival sub nivelul Ligii 1, Dennis Man a deschis scorul în minutul 5. Fără să forțeze, FCSB a mai marcat o dată în minutul 74, prin veteranul Teixeira, iar returul se anunță încă un meci de pregătire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FCSB XI: Bălgrădean - Benzar, Planic, Momcilovic, Morais - Pintilii, Qaka - Man, Moruțan, Teixeira - Gnohere

Rudar XI: Pridigar - Pusaver, Tomasevic, Vasiljevic, Pisek - Muic - Parfitt-Williams, Trifkovic, Bolha, Tucic - Radic

FCSB va juca în turul 3 cu învingătoarea dublei Hajduk Split - Slavia Sofia.

Viitorul - Vitesse 2-2! Olandezii au revenit de la 0-2 și șansele puștilor lui Hagi sunt minime

Un alt Denis, Drăguș, a fost la un pas de a aduce a doua victorie românească în Europa League azi. Din păcate, dubla puștiului lui Gică Hagi din minutele 44 și 49 cu Vitesse nu a fost suficientă pentru o victorie uriașă. Olandezii au arătat seriozitate și putere de revenire, iar în minutele 54 și 72 au întors balanța calificării.

Dacă va reuși minunea și va câștiga la Arnhem (sau va remiza de la 3-3 în sus), Viitorul va juca în turul 3 cu pierzătoarea dublei PAOK - FC Basel (2-1 în tur).

Viitorul XI: Cojocaru - D. Lopes, Țîru, Mladen, de Nooijer - V. Achim, T. Băluță, Vînă - I. Hagi, Drăguș, Mățan

Vitesse XI: Eduardo - Karavaev, Thelander, Clarke-Salter, Buttner - Foor, Serero - Linssen, Bruns, Beerens - Matavz

Fiscul spaniol a decis! Cristiano Ronaldo, condamnat la doi ani de închisoare și o amendă de 19 milioane de euro... OFICIAL: Alibec a plecat de la FCSB! Atacantul a fost prezentat la noua sa echipă. Ce salariu va primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x