Antena Căutare

Rudar - FCSB, turul II preliminar Europa League! Roș-albaștrii caută prima victorie oficială a sezonului

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League. După un debut modest în Liga 1, acolo unde a pierdut cu Astra, scor 0-1, vicecampioana României caută să se revanșeze în turul secund preliminar al Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje.

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League. După un debut modest în Liga 1, acolo unde a pierdut cu Astra, scor 0-1, vicecampioana României caută să se revanșeze în turul secund preliminar al Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje. Astăzi, de la ora 18:30, FCSB joacă pe terenul slovenilor de la Ruder Velenje, într-un meci în care pornește favorită.

Rudar - FCSB, turul II preliminar Europa League. Dacă FCSB a intrat automat în turul 2 preliminar din Europa League, Rudar a avut un mic antrenament până a ajunge aici. Rudar Velenje s-a impus cu 10-0 în dubla din turul 1 preliminar cu modesta Tre Fiori din San Marino.

Pe 12 iulie, în meciul tur, Rudar Velenje s-a impus cu 7-0, graţie golurilor marcate de Tucic (x2), Radic (x2), Parfitt, Solomun şi Della Valle (autogol). În returul din San Marino, Rudar nu a mai forțat și a câștigat cu 3-0. Golurile au fost marcate de Klemen Bolha ’43, Vlatko Simunac ’47 şi Abu Kamara ’71.

Rudar - FCSB, turul II preliminar Europa League. Dacă FCSB vine în acest meci după un eșec la limită cu Astra, Rudar Velenje se află într-o postură și mai jenantă din acest punct de vedere. Rivala FCSB-ului a debutat în noul sezon de campionat cu un 0-5 pe teren propriu contra vicecampioanei Maribor. A fost un meci de coșmar pentru elevii antrenați de Marijan Pusnik. Timp de 90 de minute, Rudar a fost umilită de Maribor, iar în dreptul șuturilor la poartă a apărut un mare zero. Practic, Rudar a fost un fel de CFR Cluj în acest meci.

Rudar - FCSB, turul II preliminar Europa League. Rivala celor de la FCSB se află la cea de-a 6-a prezenţă în Europa, două dintre ele fiind în fosta Cupă Intertoto. De asemenea, Rudar a participat în ediţia 1998/99 a Cupei Cupelor, ultima din istoria competiţiei, datorită câştigării Cupei Sloveniei în 1998. A rămas până azi singurul trofeu al clubului. În precedentele două participări în UEL, formaţia care vine dintr-un oraş de doar 25.000 de locuitori a câştigat o singură dublă, în primul tur preliminar din sezonul 2009/10, împotriva estonilor de la Narva Trans, pe care i-a învins cu 3-0 şi 3-1.

Pontul recomandat la Rudar - FCSB ”2 solist” - cotă 1,75. În ciuda formei modeste, FCSB nu are voie să nu câștige acest meci. Rivala roș-albaștrilor este o echipă extrem de modestă, dintr-un campionat care este chiar sub nivelul Ligii 1.

Echipele probabile în Rudar - FCSB, ora 18:30:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rudar - FCSB, manșa întâi din turul II preliminar al Europa League se va juca joi, 26 iulie, iar returul de la București se va juca pe 2 august. După meciul cu Rudar, FCSB va juca derby-ul cu Dinamo, duminică, de la ora 21:00.

BOMBĂ ÎN LIGA 1! Edward Iordănescu, DEMIS de pe banca celor de la CFR Cluj! Cine îl înlocuiește... Surpriză uriașă pe piața transferurilor! La ce echipă îl vinde Gigi Becali pe Denis Alibec: ”Am un milion pentru el!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x