Antena Căutare

FCSB dă lovitura pe piața transferurilor! Gigi Becali a găsit soluția în ofensivă. Anunțul presei din Europa

FCSB caută cu disperare să se întărească pe plan ofensiv pentru viitorul sezon, iar Gigi Becali și conducerea tehnică a vicecampioanei României par să fi găsit un înlocuitor ideal pentru e”exilatul” Alibec. Presa sârbă scrie că FCSB a rezolvat în bună măsură transferul lui Aleksandar Lutovac

FCSB caută cu disperare să se întărească pe plan ofensiv pentru viitorul sezon, iar Gigi Becali și conducerea tehnică a vicecampioanei României par să fi găsit un înlocuitor ideal pentru e”exilatul” Denis Alibec. Presa sârbă scrie că FCSB a rezolvat în bună măsură transferul lui Aleksandar Lutovac, de la FK Rad, un mijlocaş ofensiv de 20 de ani care poate juca atacant și extremă.

FCSB a dat lovitura pe plan defensiv prin aducerea lui Bogdan Planici de la Vojvodina, iar acum vor să o dea și pe plan ofensiv prin transferul lui Aleksandar Lutovac. Publicația Mozzartsport scrie că roș-albaștrii ar fi în negocieri avansate cu mijlocașul ofensiv, iar transferul are șanse mari de reușită.

”FCSB, fosta Steaua București, nu a mai reuşit să câştige titlul de trei ani, deci are nevoie de întăriri pe toate liniile, iar Lutovac promite, are 11 goluri în ultimul sezon şi a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei Rad. Evoluţiile bune i-au pus trei oferte pe masă, iar cea venită de la clubul din Bucureşti se pare că a fost ce mai interesantă. Jucătorul mai aşteaptă acum doar aprobarea oficialilor", notează publicația sârbă.

În ceea ce-l privește pe jucător, acesta a declarat că este interesat de un transfer la ”Steaua”, însă așteaptă ca lucrurile să se definitiveze: ”Sunt interesant să merg la Steaua, dar prefer să aștept ca negocierile să se încheie”, a spus Aleksandar Lutovac.

20 de goluri a marcat Lutovac pentru Rad în 80 de partide jucate în perioada 2014-2018. Cota sa este de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Aleksandar Lutovac a jucat la toate naționalele de tineret ale Serbiei: U16, U18, U19, U21

Ciclismul, între pasiune și competiție. În județul Argeș, concurenții au mers cu biciclete prin pădure, pe teren acciden... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Uruguay se distrează cu Rusia și câștigă grupa A. Arabia Saudită, victorie sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x