Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

ULTIMA ORĂ! FCSB se desparte doi jucători de națională! Anunțul zilei făcut de Gigi Becali

FCSB continuă curățenia în perspectiva noului sezon, unul în care roș-albaștrii nu vor să mai rateze titlul. În această dimineață, Gigi Becali a anunțat că doi jucători din lotul lui Nicolae Dică sunt pe picior de plecare. Este vorba de Valerică Găman, fundaș central de bază în sezonul de primăvară, și Denis Alibec, ”bad-boy-ul” echipei.

Găman și Alibec sunt aproape de a ajunge la echipa lui Marius Șumudică, Al Shabab (Arabia Saudită). Gigi Becali a anunțat, azi, că FCSB caută un fundaș central, și a dat de înțeles că Valerică Găman nu va mai continua la vicecampioana României.

”Mai căutăm, pentru viitorul sezon, un atacant și un fundaș central. Pe Valerică Găman am înțeles că îl vrea Șumudică în Arabia Saudită. El și Alibec e posibil să meargă acolo.” a spus Becali, conform gsp.ro

Șumudică recunoaștea, în urmă cu câteva zile, că e interesant să aducă români la Al Shabab. Tehnicianul a și adus în discuție numele lui Alibec, pe care îl poate lua împrumut o perioadă.

”Avem nevoie de un număr 9 și Alibec este unul dintre cei 3 pe care îi avem pe listă. Vom vedea la cine ne vom opri. Va fi foarte greu să plătim 1,7 milioane de euro. La suma asta Denis nu poate face pasul către Al-Shabab. Poate exista și varianta unui împrumut cu drept de cumpărare” a spus Șumudică la TV Digisport.

În ceea ce-l privește pe Găman, acesta e la cuțite cu conducerea FCSB, după ce, pe 20 mai, după ratarea titlului, fundașul central și-a atacat propria echipă.

”V-a văzut Dumnezeu! Credeți că Dumnezeu doarme?' Cu alte cuvinte, pe el nu-l interesa de echipă ci că nu joacă el", ar fi spus Valerică Găman la sfârşitul jocului în care cei mai mulţi spun că FCSB a pierdut campionatul, 0-1 la Iaşi, cu CSM Poli

Recomandari