Antena Căutare

FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League! Misiune imposibilă pe Arena Națională pentru elevii lui Dică

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Diseară, de la ora 21:30, pe Arena Națională, FCSB caută o calificare in-extremis în grupele Europa League. În fața steliștilor se află o echipă solidă, Rapid Viena, un 1-3 din tur și o statistică necruțătoare! 

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Diseară, de la ora 21:30, pe Arena Națională, FCSB caută o calificare in-extremis în grupele Europa League. În fața steliștilor se află o echipă solidă, Rapid Viena, un 1-3 din tur și o statistică necruțătoare!

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Patronul FCSB, Gigi Becali, exulta după meciul tur: ”Șansele de calificare sunt 60% pentru noi și 40% pentru ei. E o echipă care pe noi nu ne poate bate. E altceva la București. Le dăm 4 la București.

Uitându-ne pe statistică, observăm ceva îngrijorător pentru buzunarul șefului FCSB: Rapid Viena nu a pierdut, în ultimele 20 de deplasări, niciodată la o diferență care ar califica-o pe FCSB mai departe. A fost un 2-4 la Sturm Graz, însă acesta nu e un scor de calificare pentru elevii lui Dică. Nici măcar RB Salzburg nu a putut învinge Rapidul la diferență mai mare de un gol.

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Pe plan intern, FCSB are câteva victorii la scoruri de care ar avea nevoie și azi: 2-0 cu Sepsi, 4-0 cu Iași sau 4-1 cu Viitorul. Cum Liga 1 e la ani lumină de fotbalul cât de cât serios din Europa, e greu de făcut comparații.

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Dacă rivala CFR-ului, Dudelange, a pierdut în weekend, Rapid Viena joacă din ce în ce mai bine în Bundesliga. Rapid Viena a învins pe FC Wacker Innsbruck în etapa a 5-a, scor 2-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Stefan Schwab (18) şi Deni Alar (69), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Christoph Freitag (89). După 5 de etape disputate, echipa antrenată de Goran Djuricin se află pe locul 5 în clasament, având 8 puncte, fiind la 7 puncte de lidera Red Bull Salzburg.

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! O altă problemă a celor de la FCSB în perspectiva meciului de azi e absența portarului titular, Bălgrădean, accidentat în meciul cu Viitorul din Liga 1. Cu o apărare ”specialistă” în gafe și cu un Andrei Vlad care inspiră orice, dar nu încredere, FCSB se află azi într-o misiune mai mult decât imposibilă în a obține calificarea în grupele Europa League.

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Casele de pariuri au observat și ele acest lucru. Cotă 2,05 au cei de la FCSB pentru o victorie azi. Remiza e văzută cu 3,80, iar succesul Rapidului primește 3,45. Problema apare pe panoul cotelor pentru calificare: Rapid are 1,17-1,20, pe când elevii lui Dică primesc 4,50 pentru minune.

Echipele probabile în FCSB - Rapid Viena:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

PONTUL RECOMANDAT la acest meci: ambele înscriu - cotă 1,70. FCSB a marcat în ultimele 20 de meciuri jucate pe Național Arena, în timp ce Rapid are gol în 10 din ultimele 11 meciuri jucate în deplasare.

Tragere la sorți a grupelor Ligii Campionilor! S-au decis cele 8 grupe! Avem adevărate finale în H, B și C, cu United, J... Revista presei sportive, 30.08.2018: Yes, we can! CFR și FCSB visează la grupele Europa League; Război conducere-Mourinh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x