Antena Căutare

FCSB renunță la încă o vedetă venită de la Astra. Jucătorul va lucra din nou cu Marius Șumudică!

Treptat, armata de jucători de la Astra venită la FCSB se destramă. După Ricky Boldrin, astăzi a venit rândul unui alt jucător important să plece de la echipa lui Gigi Becali. Acesta se va reuni cu Marius Șumudică în Turcia, la Kayserispor.

Conform gsp.ro, brazilianul William de Amorim, 26 de ani, va evolya începând din această iarnă în Turcia, la Kayserispor, acolo unde va fi împrumutat 6 luni și unde va fi antrenat de fostul său profesor de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut mutarea: "L-am dat la turci pe William. O să joace împrumut și este clauză de cumpărare de 600.000 de euro", a spus Becali pentru sursa citată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cotat la 500,000 de Euro, De Amorim a prins doar 12 meciuri la FCSB în acest sezon.

În Turcia, De Amorim va fi coleg cu un compatriot, Boldrin, şi el transferat de Kayseri de la vicecampioana României.

VIDEO: ”Absolut FANTASTIC!!!” Punct ireal câștigat de Simona Halep la Shenzhen! Reacție demențială a comentatorului... ULTIMA ORĂ! Am aflat prima româncă ”semifinalistă” din 2018 în circuitul WTA! Șanse uriașe pentru un duel 100% românesc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x