Antena Căutare

OFICIAL: FCSB s-a despărțit de încă un jucător. A semnat azi cu o fostă campioană

FCSB continuă să se departă de jucătorii care nu intră în vederile lui Gigi Becali pentru sezonul viitor. Împrumutat în partea a doua a sezonului 2017-2018 la FC Botoșani, mijlocașul Vlad Achim a semnat azi cu Viitorul Constanța.

Vlad Achim (29 de ani) s-a înțeles cu fosta campioană a Ligii 1, anunţă site-ul oficial al grupării lui Gică Hagi. Mijlocaşul a parafat o înţelegere pe 3 ani şi a revenit astfel la formaţia pentru care a mai evoluat între 2015 şi 2016.

”Începând de astăzi, Vlad Achim a redevenit jucătorul Vitorului. În vârstă de 29 de ani, Vlad Achim a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul. Achim a mai evoluat pentru FC Viitorul în turul sezonului 2015/2016, când a jucat în 17 meciuri, adunând două goluri și șase assist-uri.

FC Viitorul îi urează bun venit lui Vlad Achim și evoluții foarte bune în tricoul negru-albastru", se arată pe site-ul oficial al celor de la Viitorul, fcviitorul.ro.

Vlad Achim a reuşit un gol şi 3 pase decisive, în 24 de partide jucate pentru FCSB şi FC Botoşani în ultimul sezon. Sosit în 2016 de la Voluntari, Achim a evoluat în 25 de meciuri pentru FCSB, marcând un gol.

Gigi Becali i-a transmis lui Achim să-şi găsească echipă, iar oferta de la Viitorul e venit la momentul potrivit. De azi, mijlocaşul va îmbrăca din nou tricoul negru-albastru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletul Zilei 15.06.2018! Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol... Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Egipt, fără Salah, pierde în ultimul minut cu Uruguay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x