Antena Căutare

Felipe Massa a fost externat si a plecat in Brazilia

Pilotul echipei Ferrari, Felipe Massa, care a fost grav ranit in calificările pentru MP al Ungariei, a parasit spitalul din Budapesta, unde a fost internat si a plecat spre Brazilia, informeaza AFP.

Brazilianul a plecat din Ungaria la bordul unui avion particular, alaturi de sotia sa Rafaela si de medicul personal, Dino Altmann. Avionul are ca destinatie Sao Paulo, dar va face o escala si in Dakar.

Pilotul Ferrari va fi supus unor noi investigatii medicale dupa ce ajunge in tara sa natala, dar nu va mai fi spitalizat, dupa ce a stat mai multe zile in spitalul militar din Budapesta, unde a fost operat. El afirmase cu o zi inainte sa fie externat ca este fericit ca mai este in viata si asteapta sa revina in cursele de Formula 1. Felipe Massa, in varsta de 28 de ani, a suferit o fractura craniana dupa ce a fost lovit de o piesa desprinsa de pe monopostul lui Rubens Barrichello (Brawn GP).

El va fi inlocuit temporar la Ferrari de septuplul campion mondial Michael Schumacher, care va reveni in Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei, care va avea loc pe 23 august pe circuitul din Valencia.

sursa: newsin
Aston Villa a luat "Cupa Pacii"... Titirica zidarul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x