Antena Căutare

Fenerbahce Istanbul a fost exclusa din Liga Campionilor

Echipa de fotbal Fenerbahce Istanbul, campioana en-titre a Turciei, a fost exclusa din Champions League de UEFA, anunta Reuters si cotidianul turc Hurryet. UEFA a cerut Federatiei turce de fotbal excluderea echipei din cauza scandalului de trucare a unor meciuri din sezoanele trecute.


Deocamdata, se asteapta o reactie din partea UEFA privind modul in care echipa din Istanbul va fi inlocuita.

Cea mai iubita echipa din Turcia, Fenerbahce a castigat titlul de campioana in stagiunea precedenta, insa dupa finalul campionatului 30 de persoane, printre care si presedintele clubului, Aziz Yildirim, au fost retinute si vor fi judecate intr-un proces in care sunt acuzate de manipularea rezultatelor in 19 meciuri.

Au mai fost interpelati de politie presedintele lui Sivasspor, precum si doi fotbalisti activi - Serkan Calik, atacant la Genclerbirligi, Mehmet Levent Kizil (oficial din cadrul Federatiei Turce de Fotbal) si Serdar Kulbilge, portarul celor de la Ankaragucu.

Sadri Sener, presedintele formatiei Trabzonspor, a fost si el arestat pentru implicarea in scandalul meciurilor trucate din Turcia.

Startul noii editii de campionat din Turcia a fost deja amanat pentru o luna, pana pe 9 septembrie, pentru ca federatia sa-ti poate duce ancheta la bun sfarsit.

VIDEO! FC Barcelona - Napoli 5-0/ Taifunul catalan, de neoprit... Romania a cucerit doua medalii de bronz la Campionatul Mondial de judo de la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x