Antena Căutare

FIFA ajuta financiar Egiptul

In urma tragediei de la Port Said, FIFA a decis deblocarea unei sume de 250 000 de euro pentru a ajuta familiile victimelor.

Oficialii forului international vor vira acesti bani intr-un cont deschis duminica de clubul Al-Ahly.

"Aceasta suma va fi alocata fondului de binefacere deschis duminica trecuta de clubul Al-Ahly.Dupa tragedie mi-am spus ca e o zi neagra pentru fotbal. Sunt socat de ceea ce s-a intamplat. Printre victime se aflau si tineri, care reprezentau singurele surse de venit pentru familiile lor. Acestea trebuie ajutate. Comunitatea fotbalistica trebuie sa sustina fratii si surorile din Egipt" a declarat Sepp Blater.

Dupa tragedia care a lovit fotbalul egiptean, politia a fost acuzata ca nu i-a protejat corespunzator pe fanii lui Al-Ahly care s-au aflat in tribune, existand voci ca totul a fost doar o razbunare pentru ca ultrasii din Cairo au avut un rol important in protestele de anul trecut, care au dus la caderea regimului lui Hosni Mubarak.

In urma incidentelor de la Port Said, mai multe proteste impotriva conducerii militare a tarii au izbucnit in Egipt. Violentele provocate de fani au atins cote inimaginabile: 74 de persoane au murit si 1.000 au fost ranite la finalul meciului Al Masri - Al Ahli.

Foto: Hepta

Athletic Bilbao - Mirandes 6-2 / Set pentru finala... Berbatov vrea sa se intoarca la nationala Bulgariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x