Antena Căutare

Berbatov vrea sa se intoarca la nationala Bulgariei

Atacantul lui Manchester United s-a retras de la reprezentativa Bulgariei in mai 2010, dar acum, odata cu numirea lui Penev, doreste sa revina.

In mai 2010, Dimitar Berbatov anunta ca se retrage de la nationala Bulgariei, dupa un conflict cu selectionerul de atunci, Lottar Matthaus.

Intre timp, pe banca tehnica a vecinilor de la Sud de Dunare a fost numit Luboslav Penev si atacantul lui Manchester United pare ca s-a razgandit. Berbatov a declarat ca se gandeste sa se intoarca la nationala ce a ajuns in semifinale la Campionatul Mondial din 1994.

"Nu m-a contactat nimeni direct si nici nu am avut ocazia sa-l felicit pe Lubo Penev pentru numirea in postul de selectioner. E timp pentru a ne vedea si discuta despre o revenire."

Foto: Hepta

FIFA ajuta financiar Egiptul... Sir Bobby Charlton, operat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x