Antena Căutare

Finala pentru titlu în Liga 1, FCSB - CFR Cluj, condusă de cei mai buni arbitri ? Anunțul zilei în fotbalul intern: ”Ne dorim acești arbitri la meci!”

FCSB - CFR Cluj este meciul care, în cazul unei victorii a gazdelor, poate decide într-o uriașă proporție noua campioană a României. Dată fiind importanța acestui meci, dar mai ales starea de neîncredere din arbitrajul românesc, ambele cluburi implicate în lupta la titlu vor arbitri străini.

FCSB - CFR Cluj este meciul care, în cazul unei victorii a gazdelor, poate decide într-o uriașă proporție noua campioană a României. Dată fiind importanța acestui meci, dar mai ales starea de neîncredere din arbitrajul românesc, ambele cluburi implicate în lupta la titlu vor arbitri străini pentru ”finala campionatului”.

Duminică, de la ora 20:45, pe Arena Națională, FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, iar ultimele arbitraje i-au făcut pe oficialii celor două echipe să ajungă la un consens legat de aducerea arbitrilor străini.

Luni, FCSB a făcut o cerere pentru ca meciul cu CFR Cluj de duminica viitoare să fi arbitrat de arbitri străini. Surprinzător, CFR Cluj este de acord şi a răspuns afirmativ cererii vicecampioanei, scris, dar şi prin vocea lui Bogdan Mara, oficial al echipei din Gruia.

Pentru ca derby-ul să fie condus de arbitri străini, clujenii vin şi cu o condiţie: meciurile să aibă la centru o brigadă din primele cinci campionate ale lumii.

”Astăzi am primit din nou o notificare din partea FCSB cu privire la arbitri străini. Noi suntem perfect de acord cu această cerere, cu acordul Federaţiei Române de Fotbal dacă ei sunt de acord. Ne dorim arbitri din primele cinci campionate ale lumii, arbitri cu ecuson FIFA. Să fie un arbitru de top, astfel că orice greşeală să nu fie reclamată de nicio parte. Acum a venit către noi şi am răspuns oficial clubului FCSB”, a declarat Mara, la Digi Sport.

Finala pentru titlu în Liga 1, FCSB - CFR Cluj, condusă de cei mai buni arbitri ? Anunțul zilei în fotbalul intern: ”Ne dorim acești arbitri la meci!”

Schimbarea de atitudine a CFR-ului, echipă care inițial a fost contra arbitrajelor străine, a pornit după greşeala făcută de Ovidiu Haţegan la meciul CSM Poli Iaşi - CFR Cluj, 1-1 în Copou. Atunci, centralul din Arad a acordat uşor un penalty contestat de toată lumea. FCSB a mai cerut o dată arbitri străini în acest sezon, tot la meciul cu CFR, însă atunci ardelenii au refuzat.

sursa foto: telekomsport.ro

Biletul Zilei 23.04.2018. Trei meciuri spectacol de azi ne-au adus o cotă bombă!... UNA PE ZI: Marika, cea mai sexy fană a celor de la Napoli, exultă după victoria napoletanilor cu Juventus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x