Căutare Live

Fostul portar al naționalei Cehiei, Petr Cech, revine la Chelsea în funcţia de consilier tehnic

Rolul fostului portar este de a face legătura între prima echipă şi compartimentul de copii şi juniori. Petr Cech, 37 de ani, a evoluat între 2004 şi 2015 la Chelsea, înainte de a se transfera la Arsenal Londra.

Portarul Petr Cech, care şi-a încheiat la finalul sezonului trecut cariera de fotbalist, la Arsenal Londra, va reveni la clubul Chelsea în funcţia de consilier tehnic, informează lequipe.fr.

Rolul fostului portar este de a face legătura între prima echipă şi compartimentul de copii şi juniori.

Cech, 37 de ani, a evoluat între 2004 şi 2015 la Chelsea, înainte de a se transfera la Arsenal Londra.

Cu Arsenal, el a câştigat Cupa Angliei în 2017 şi Supercupa Angliei în 2015 şi 2017. Cu Chelsea, Cech a obţinut 15 trofee, între care şi Liga Campionilor (2012) şi Liga Europa (2013).

Sursa : news.ro

Dumitru Focşeneanu, vicecampion mondial la bob, a decedat la vârsta de 83 de ani în urma unui atac cerebral... Nick Kyrgios s-a dat din nou în spectacol, la Queen's! A râs de şapca arbitrului de scaun şi a acuzat un arbitru de lini...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri