Antena Căutare

Fotbal, Cine este cel mai scump jucător din lume

Fotbal, Cine este cel mai scump jucător din lume. Liderul acestui clasament are o valoare estimată a transferului la suma de 216,5 milioane euro, potrivit cotidianului L'Equipe

Fotbal, Cine este cel mai scump jucător din lume
Cel mai scump jucător din lume | goal.com

Fotbalistul francez Kylian Mbappe a ajuns în vârful clasamentului CIES care a actualizat astazi, 5 noiembrie valorile de transfer ale jucătorilor din top cinci european. Fotbalistul este acum cel mai scump jucător din lume cu o valoare estimată la 216,5 milioane euro. În prezent, acesta este atacantul echipei Paris Saint-Germain.

În luna octombrie, prețul fotbalistului a crescut cu 23 milioane de euro . La doar 19 ani, acesta a realizat ceea ce mulți fotbaliști își doresc. Astfel, el a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din finala Cupei Mondiale. Pe primul loc se află Pele în vârstă de 17 ani.

Kylian Mbappe a reușit să îi devanseze pe fotbalistul englez Harry Kane în valoare de 197,3 milioane euro și fotbalistul brazilian Neymar în valoare de 197 milioane euro. Fundașul central cu cea mai mare valoare este Samuel Umtiti care valorează 99,2 milioane euro.

Sursă foto: goal.com

Sportivii mândri de reușita lor, au lăsat un bacşiş URIAȘ după o petrecere de pomină. E aproape jumătate din nota de pla... Moarte cumplită pentru un fost pugilist campion. S-a prăbușit într-o competiție de mâncat croissante - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x