Antena Căutare

Video. Fotbaliștii Mesut Ozil și Sead Kolasinac atacați de indivizi înarmați cu cuțite! Bosniacul s-a luptat cu infractorii

Fotbaliştii echipei Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost atacaţi, joi, de persoane înarmate cu cuţite, la Londra.

Fotbaliştii echipei Arsenal Mesut Ozil şi Sead Kolasinac au fost atacaţi, joi, de persoane înarmate cu cuţite, la Londra.

Potrivit Daily Mail, cei doi jucători se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de o bandă de persoane pe scutere, înarmate cu cuţite, probabil cu scopul de a-i jefui. Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Bosniacul, supranumit "tancul" de suporteri, a ieşti din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre membrii bandei, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit "îngrozit" într-un restaurant turcesc din apropiere.

FCSB și Universitatea Craiova au încheiat primele meciurile din Europa League. Rezultate surpriză în Armenia și Ungaria!... Irina Begu a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Palermo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x