Antena Căutare

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! Organismul lui Mihai Rădoi a cedat la câteva zile după ce fostul tricolor și-a serbat ziua de naștere!

Fratele fostului fotbalist şi actual selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi a murit astăzi după ce a căzut de la etajul patru.

Fratele fostului fotbalist şi actual selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi a murit astăzi după ce a căzut de la etajul patru. Se pare că acesta ar fi încercat să se sinucidă. Viaţa bărbatului a fost în pericol, însă medicii l-au operat de urgenţă şi a fost ţinut sub observaţie o perioadă, într-un spital din Timișoara.

Mihai Rădoi s-a aruncat în gol, de la etajul 4 al blocului în care locuia din Drobeta Turnu Severin, la începutul lunii februarie, din cauza unor neînțelegeri cu soția.

Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul din Severin, însă la cererea familiei, în data de 12 februarie a fost transferat la Spitalului Judeţean din Timişoara pe Secţia de Politraumatologie. Starea sa a fost extrem de gravă, dar stabilă.

Directoul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a confirmat în această dimineaţă că pacientul a încetat din viaţă.

"Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop respirator în urma unei insuficienţe multiple de organe", a spus Craina, pentru Libertatea.

Pliskova vs Halep pentru un loc in finala de la Miami... Simona Halep, gest superb cu banii câștigați la semifinalele Miami Open! Ce donație impresionantă a făcut locul 2 WTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x