Antena Căutare

Simona Halep, gest superb cu banii câștigați la semifinalele Miami Open! Ce donație impresionantă a făcut locul 2 WTA

Gest de omenie făcut de Simona Halep! Locul 2 WTA a donat 30.0000 $ către o competiție de ginastică ritmică, cu scopul de a sprijini viitoarele generații!

Gest de omenie făcut de Simona Halep! Locul 2 WTA a donat 30.0000 $ către o competiție de ginastică ritmică, cu scopul de a sprijini viitoarele generații! Felicitări, Simona!

„Trebuie să-i mulţumim în primul rând Simonei Halep pentru faptul că a acceptat să sponsorizeze această competiţie. Suma primită din partea fundaţiei Simona Halep se ridică la 30.000 de euro. Evident, dacă Simona s-ar fi aflat în România ar fi fost invitată la competiţie”, a declarat Irina Deleanu pentru TV Telekom Sport.

Cupa Irina Deleanu a ajuns la a 18-a ediție. 140 de gimnaste din opt țări au participat la competiția desfășurată la Izvorani în perioada 28-31 martie.

Pentru prezența în semifinalele de la Miami Open, Simona Halep a câștigat 354.000 $, 10% alegând să îi doneze pentru o cauză nobilă și pentru a ajuta tinerele talente să aibă un viitor mai bun.

Irina Deleanu s-a declarat extrem de fericită și de deschisă să o învețe pe Simona Halep câteva secrete ale gimansticii ritmice: "Cred că i-ar plăcea foarte mult Simonei să înveţe câteva elemente din sportul nostru. Gimnastica ritmică este un sport care oferă multă graţie”, a notat Irina Deleanu, potrivit gsp.ro.

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! Organismul lui Mihai Rădoi a cedat la câteva zile după ce fostul tricolor și-a serbat z... Marc Overmars, director sportiv Ajax: Răzvan Marin este aproape luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x