Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Fratele lui Petre Grigoraş a murit din cauza coronavirusului. Bărbatul, înmormântat în cinci minute: ”E îngrozitor, l-au băgat în mormânt imediat, fără slujbă, fără familie!”

Petre Grigoraș, antrenorul echipei Forestra Suceava, este în doliu după ce fratele lui s-a stins din viață din cauza coronavirusului. 

Fratele lui Petre Grigoraş a murit din cauza coronavirusului.

Anunțul teribil a fost făcut chiar de Petre Grigoraș, care a precizat că fratele lui s-a stins din viață luni după amiază, la un spital din Bacău.

”Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a explicat Petre Grigoraș.

Ultima oră! Încă trei decese cauzate de coronavirus! Bilanțul negru a ajuns la 72! Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut la 2.245! România intră în scenariul 4

”Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă.

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a declarat Petre Grigoraș pentru doarromania.ro.

​Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

Coronavirus, cifre oficiale în România

Bilanțul deceselor în România din cauza coronavirusului a crescut, marți, la 72, iar numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a trecut de 2.000. Țara noastră întră în scenariul 4 în pandemia de coronavirus!

Recomandari