Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

FRF a anunțat stadioanele pe care va evolua naționala României meciuri de acasă din Liga Națiunilor

Federația Română de Fotbal a anunțat locurile de disputare ale celor 3 meciuri ale României din Liga Națiunilor, noua competiție UEFA care va debuta în toamnă. Astfel, elevii lui Cosmin Contra vor întâlni Muntenegru, Serbia și Lituania, la Ploiești, București și din nou la Ploiești.

Federația Română de Fotbal a anunțat locurile de disputare ale celor 3 meciuri ale României din Liga Națiunilor, noua competiție UEFA care va debuta în toamnă. Astfel, elevii lui Cosmin Contra vor întâlni Muntenegru, Serbia și Lituania, în Grupa 4 din Divizia C a UEFA Nations League, la Ploiești, București și din nou la Ploiești.

”Federaţia Română de Fotbal a informat forul continental despre locul de disputare al partidei cu Lituania, ultima pe teren propriu din noua competiţie UEFA, care va debuta în această toamnă. Jocul programat pe 17 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, va avea loc la Ploieşti", se arată pe site-ul frf.ro.

Primul meci al României din Liga Naţiunilor, cel cu Muntenegru, din 7 septembrie, se va disputa tot la Ploieşti, în timp ce partida contra Serbiei, programată în 14 octombrie, va fi găzduită de Arena Naţională din Capitală.

Întâlnirea cu Muntenegru de la Ploieşti se va disputa cu porţile închise ca urmare a unei sancţiuni primite din partea UEFA pe durata preliminariilor EURO 2016.

România va juca din toamnă în Liga Naţiunilor, noua competiţie UEFA, după următorul program:

7 septembrie: România - Muntenegru (Stadion "Ilie Oană", Ploieşti), Lituania - Serbia (ora 21:45)
10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)
11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)
14 octombrie: România - Serbia (Arena Naţională, ora 16:00), Lituania - Muntenegru (ora 21:45)
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania ( (Stadion "Ilie Oană", Ploieşti, ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21:45)

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro