Antena Căutare

OFICIAL: Transferul zilei în Liga 1! Atacantul dorit de FCSB și Dinamo a semnat azi cu o fostă campioană

FCSB și Dinamo s-au bătut, în urmă cu două sezoane, pentru transferul celui mai eficient jucător din Liga 1 de la acea vreme, albanezul Azdren Llullaku. Între timp, acesta a ales să semneze cu Astana, în Kazahstan, echipă cu care a şi câştigat un titlu de campion. La doi ani după plecarea din Liga 1, Llullaku revine ”acasă”.

Odată plecat de la Gaz Metan Mediaș, Azdren Llullaku (30 de ani) nu s-a mai regăsit. În 31 de meciuri jucate la Astana, apoi la Tobol și Entella, unde fusese împrumutat, Llullaku nu a mai marcat decât un gol.

Astăzi, Azdren Llullaku a semnat un contract pe 2 ani cu Astra Giurgiu, gruparea care a luat titlul acum două sezoane, anunță digisport. În sezonul 2016-2017, albanezul a marcat 16 goluri în 20 de meciuri jucate şi a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor, iar pe doi au fost Cristi Bud şi Aurelian Chiţu, cu câte 11 goluri.

De remarcat faptul că Llullaku a câștigat titlul de golgheter al Ligii 1 deși plecase înainte de finalul sezonului regulat din România.

Astra a rezolvat astfel al doilea transfer al verii. Săptămâna trecută, mijlocașul Neluţ Roşu a semnat tot pentru o perioadă de doi ani. Roşu a încheiat sezonul în Bulgaria, la Levski Sofia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Islanda - Croația - ora 21:00, grupa D! Cea mai mică națiune caută o nouă minu... FRF a anunțat stadioanele pe care va evolua naționala României meciuri de acasă din Liga Națiunilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x