Antena Căutare

FRF: "Comisia Centrala a Arbitrilor este institutie subordonata noua"

Federatia Romana de Fotbal a publicat un comunicat in care specifica faptul ca institutia condusa de Ion Craciunescu trebuie sa se supuna deciziilor Comitetului Executiv.

FRF a reactionat la declaratiile lui Ion Craciunescu in care acesta clama ca nimeni nu poata sa-i impuna arbitrii straini pentru ca CCA este institutie autonoma.

Pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal a aparut un comunicat in care se arata ca fostul arbitru se inseala: Comisia Centrala a Arbitrilor este subordonata FRF, prin urmare trebuie sa se supuna deciziilor Comitetului Executiv.

Iata, mai jos, pozitia FRF:

"In ceea ce priveste reglementarile fotbalistice nationale, evocam prevederile art. 3 din Regulamentul de Organizare si Desfasurare a Activitatii Arbitrilor de Fotbal: Comisia Centrala a Arbitrilor este organizata si functioneaza ca organism de specialitate in subordinea directa a FRF cu caracter permanent, autonoma din punct de vedere organizatoric, tehnic, economic si administrativ potrivit prevederilor din Statutul FIFA.

Acestea, coroborate cu dispozitiile art. 35 alin. 1 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal in care se spune ca Comitetul Executiv conduce activitatea FRF intre Adunarile Generale, duc la concluzia lipsita de echivoc ca CCA ESTE SUBORDONATA COMITETULUI EXECUTIV AL FRF, deciziile acestuia fiind obligatorii pentru Comisia Centrala a Arbitrilor, asa cum sunt pentru toate Comisiile FRF prevazute de Statutul amintit (fie ca ele sunt autonome, federale sau jurisdictionale), ca si pentru toti membrii afiliati ai FRF.

Concluzionand, aidoma tuturor Comisiilor si membrilor afiliati, CCA are in egala masura obligatia de a se supune acestor decizii si de a respecta in totalitate Statutul FRF si, implicit, deciziile Comitetului Executiv al FRF.

Cristiano Ronaldo si-a dat mama afara din casa pentru a face dragoste cu Irina Shayk... Gigi Becali vede altceva: "Gazonul de pe National Arena arata excelent"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x