Antena Căutare

FRF n-a gasit inca o locatie pentru disputarea meciului amical cu Grecia

Federatia Romana de Fotbal e tot mai aproape sa stabileasca un meci amical impotriva reprezentativei Greciei, pe 15 noiembrie, dar nu a gasit inca locatia potrivita pentru desfasurarea partidei.

Conform intelegerii initiale, partida ar fi trebuit sa se dispute la Stuttgart, in Germania, dar oficialitatile germane nu vor sa auda de asa ceva pentru ca se tem de reactia suporterilor eleni. Anularea meciului vine in contextul tensiunilor dintre greci si germani pe tema crizei din zona euro, prezente atat la nivel politic, cat si social.

Paul Zaharia, purtator de cuvant al Federatiei Romane de Fotbal, spune ca "nu s-a pus problema anularii meciului cu Grecia, ci ca se cauta doar o alta locatie pentru desfasurarea partidei de pe 15 noiembrie".

Romania va disputa doua meciuri amicale pe 11 si 15 noiembrie. Primul il va disputa pe stadionul Maurice Dufresne din Liege, de la ora 21:45, in compania Belgiei. Pentru meciul cu Grecia nu s-a stabilit inca o locatie sau o data fixa.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Sorin Cartu: "Stanca si Martinovici vor lua cel putin doua etape de suspendare"... Nicolae Dica: "In locul lui Martinovici as fi procedat la fel"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x