Antena Căutare

Nicolae Dica: "In locul lui Martinovici as fi procedat la fel"

Actualul component al lui CS Mioveni nu si-a uitat trecutul stelist si apreciaza gestul lui Martinovici, cel care l-a pedepsit pe fanul ce l-a lovit pe Galamaz.

Nicolae Dica nu il considera un erou pe Martinovici, dar sustine ca sarbul a facut ceea ce trebuia pe stadionul Ilie Oana, tocmai de aceea nu ar fi de acord cu o eventuala suspendare a fundasului.

Pitesteanul este de acord cu colegul sau din linia de atac a Mioveniului, Rica Neaga, cel care declarase ca daca ar fi fost echipa Stelei de acum cativa ani pe teren, nu s-ar fi intamplat asa ceva: „Daca am fi fost cei din 2006, cred ca toata echipa l-ar fi inconjurat pe acel fan".

Dica a fost surprins de actiunea suporterului, care i-a dat in judecata pe Martinovici si Stanca, pentru ca l-au lovit: „Nu e normal ce se intampla, dar in Romania e posibil orice. Intra hotul peste tine in casa si nu ai ce sa faci" a incheiat fostul idol din Ghencea.

Foto: Intact Images

FRF n-a gasit inca o locatie pentru disputarea meciului amical cu Grecia... Un rugbyst a fost suspendat pentru ca ii era frica de avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x