GALERIE FOTO. Așa ceva nu există: femeia cu grăsime corporală zero este o moldoveancă! A slăbit de la 103 la 57 de kilograme!

 
+5 click pentru
galerie

De loc, se trage din Rusia, din Krasnodar. Dar cum la trei ani a ajuns în Moldova de peste Prut, a decis ca în CV să apară că este moldoveancă. La 23 de ani a emigrat, cu a sa mumă, în Canada, unde s-a apucat, puternic, de fitness și culturism. Tatăl său fusese luptător pe vremea trecutei URSS, așa că rădăcini existau. Deși mulți o critică, despre Eleonora Dobrinina se spune că este femeia cu grăsime corporală 0. Zero!

De fel e din Krasnodar, Rusia. Acolo s-a născut, dar, la trei anișori, a trecut în Moldova, la Chișinău. Tatăl său fusese sportiv, luptător în vechiul URSS, așa că știa cu ce se papă sportul. Peste Prut, s-a speriat nițel, pentru că NICIO fată nu mergea pe acolo într-o sală de fitness. S-a apucat de culturism puternic. A ajutat-o și faptul că a făcut gimnastică de performanță, de la șase la 10 ani, apoi călărie și dans modern.

La 23 de ani, în 2005, a decis, să emigreze, dimpreună cu mama sa, în Canada. A devenit instructoare, a început să posteze pe rețelele de socializare filmulețe în care le învăța pe reprezentantele sexului frumos cum să-și modeleze corpul. A slăbit de la 103 la 57 de kilograme, s-a tonifiat. Detractorii au spus că are o problemă, că nu se gândește decât la mușchi, dar, încet-încet, a început să se spună despre ea că este femeia cu zero grăsime corporală, lucru aproape imposibil. A câștigat zeci de concursuri iar acum se pregătește pentru lansarea unui DVD cu exerciții.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe