Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Galerie FOTO: Bravo i-a dus în finală, Daniella îi duce în extaz! "Iepuraşul" care le-a promis SENZAŢII TARI fotbaliştilor din Chile

Daniella Chavez a trăit cu sufletul la gură fiecare meci al naţionalei din Chile şi s-a bucurat teribil pentru calificarea echipei în finala Cupei Confederaţiilor. E susţinătoarea principală a lui Vidal, Sanchez şi compania şi n-a vărsat nici măcar o lacrimă pentru Cristiano Ronaldo, om cu care se lăuda că a avut o aventură.

Daniella e "iepuraş" de meserie şi realizează şedinţe interzise minorilor şi recomandate fotbaliştilor mai de fiecare dată. E topită după sportul rege, iar atunci când joacă naţionala chilienilor se opreşte din orice ar face şi se uită la meci până la ultima secundă.

În cazul în care vor câştiga Cupa Confederaţiilor, Daniella le-a promis jucătorilor un show de zile mari. Şi cum oamenii tocmai ce-au ajuns în finală, atunci suntem foarte aproape să vedem tot ce are mai bun Daniella. Şi cei care au cunoscut-o mai bine spun că are multe de oferit :))

Recomandari