Căutare Live

George Weah, președintele jucător! Legenda lui AC Milan a revenit pe teren. La 51 de ani a jucat 79 de minute într-un meci special

George Weah este președintele bun la toate. Fostul câștigător al Balonului de Aur, ajuns la 51 de ani, a evoluat 79 de minute într-un amical Liberia - Nigeria, disputat ieri la Monrovia.

George Weah este președintele bun la toate. Fostul câștigător al Balonului de Aur, ajuns la 51 de ani, a evoluat 79 de minute într-un amical Liberia - Nigeria, disputat ieri la Monrovia.

Meciul a fost organizat de Federația din Liberia cu scopul de a retrage definitiv tricoul cu numărul 14, cel pe care George Weah la purtat la națională. În acest meci, fostul star de la AC Milan a purtat pentru ultima oară acest tricou.

George Weah, deși la o vârstă avansată și la un gabarit destul de ”depășit”, a rezistat 79 de minute pe teren, timp în care a fost în centrul unor faze promițătoare de atac ale Liberiei.

Nigeria nu a avut milă de președintele Liberiei și a aliniat o echipă destul de solidă la acest meci. Nu au lipsit de pe teren jucătorul lui Leicester, Wilfred Ndidi și nici fostul star de la Manchester City, Kelechi Iheanacho. În final, Nigeria s-a impus cu 2-1.

Începând din 29 decembrie 2017, George Manneh Weah, legenda fotbalului african, conduce Liberia din rolul de președinte. Weah l-a învins pe contracandidatul său, Joseph Boakai, 73 de ani, cu un scor categoric. După numărarea voturilor, Weah a obținut 61,5% din sufragii, față de doar 38,5% cât a obținut rivalul său.

George Weah a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști africani din istorie. În 1995 a fost numit de FIFA Jucătorul Anului. Tot atunci, acesta a câștigat Balonul de Aur, devenind primul african din istorie cu aceste distincții câștigate. În 1989, 1994 și 1995 a fost numit Fotbalistul African al Anului, iar în 1996 a primit distincția de ”Jucătorul African al Secolului”.

UNA PE ZI! Diana, cea mai sexy fană a lui Juventus, s-a pozat cu fularul ”Bătrânei Doamne”. Doar cu fularul...... OFICIAL! Dinamo a realizat al doilea transfer în 24 de ore. Bratu caută salvarea defensivă cu Teddy Mezague, fost la Mou...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri