Antena Căutare

Gerard Pique a renunțat la barbă și i-a amuzat teribil pe internauți. Cum arată acum soțul Shakirei

Gerard Pique este unul dintre cei mai iubiți și carismatici fotbaliști. Soțul Shakirei este mereu pus pe șotii și recent i-a surprins pe fanii săi cu o fotografie care-l arată fără barbă.

gerard pique si shakira la un meci de fotbal Galerie
Gerard Pique este unul dintre cei mai iubiți și carismatici fotbaliști. Soțul Shakirei este mereu pus pe șotii și recent i-a surprins pe fanii săi cu o fotografie care-l arată fără barbă | Profimediaimages.ro

Fotbalistul Barcelonei și-a ras complet barba și a urcat un selfie pe rețelele sociale. ”Mai tânăr”, a notat Pique la descriere imaginii.

Cum era de așteptat, internauții s-au amuzat serios de schimbarea de look și ipostaza în care s-a fotografiat.

Citește și: Shakira, poză incendiară pe internet: "Așa arăt eu după miezul nopții". Imaginea a aprins imaginația fanilor

Imaginea a adunat peste 640.000 de aprecieri în doar câteva ore și colegii de breaslă l-au trolat pe jucătorul de la FC Barcelona. Marc Bartra, David De Gea, Kevin Prince Boateng sau Iker Casillas au glumit pe seama lui.

Desigur că și fanii au lăsat comenatarii și majoritatea au observat că schimbarea de look îl întinerește pe soțul Shakirei. ” Arăți de 15 ani", a scris cineva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unde a jucat Gerard Pique și ce avere are soțul Shakirei

Gerard Pique Bernabeu s-a născut pe 2 februarie 1987, în Barcelona. Crescut într-o familie catalană, Gerard are legături puternice cu FC Barcelona și cultura locală.

Bunicul său a fost cândva vicepreședintele FC Barcelona și, încă de la o vârstă fragedă, s-a alăturat echipei de tineret a clubului, pe postul de mijlocaș defensiv.

Citește și: Shakira, ținută sumară cu posteriorul la vedere. De când a început o relație cu Pique, fanii nu au mai văzut-o așa

Anii au trecut și Pique a început să joace pentru Manchester United în 2004 și curând a prins un transfer la Real Zaragoza. După un sezon în Spania, s-a întors în Anglia pentru a juca pentru Manchester.

Ulterior a fost transfer de către Barcelona, club unde joacă în prezent. De-a lungul timpului, conturile fotbalistului s-au rotunjit substanțial și în prezent are o avere de 80 milioane de dolari, cu un salariu anual de 10 milioane de dolari.

Cum a devenit Shakira cunoscută

Înainte ca albumul „Laundry Service” din 1998 să îi aducă succesul comercial, Shakira a lansat mai multe discuri în limba spaniolă, în țara ei natală, Columbia.

Ea s-a născut și a crescut în orașul Barranquilla și a povestit că a scris prima poezie la patru ani. Ulterior, compozițiile ei au devenit melodii.

Citește și: Un nou membru în familia Shakirei cu Pique. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

După ce a descoperit dansul din buric prin intermediul rudelor ei din Liban, Shakira și-a dat seama că vrea să devină artistă și a început să cânte la evenimente locale și spectacole de talente.

Așa a fost descoperită de un producător de teatru local, care a prezentat-o ​​directorilor de la Sony.

KTM, HUSQVARNA și GASGAS duc în altă ligă enduro/motocross, în România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x