Antena Căutare

Gigi Becali a identificat deja arbitrii corupti: Craciunescu sa aiba grija cu Hategan, Kovacs si Bogaciu

Gigi Becali crede ca Ion Craciunescu va rezolva problemele din arbitraj, insa il sfatuieste pe valcean sa fie atent la trei "fluierasi": Ovidiu Hategan, Istvan Kovacs si Aurelian Bogaciu.

"Eu nu pot sa il condamn pe finul meu pentru ca nu a facut nimic impotriva mea. Eu vorbesc de arbitru si daca el zice "step by step" nu e in regula. Orice ar fi nu pot sa vorbesc de finul meu, dar spun ca nu e in regula. Eu vorbesc doar de Dinamo. Mie aia cu "step by step" nu imi convine. Daca face ceva, nu poti sa il critici in public pe finu'. Cand vine de la Miami, il iei deoparte si ii spui ca nu face bine.

Eu sunt sigur ca va face curatenie Craciunescu, dar ii dau un sfat. Sa aiba grija cu Kovacs, Hategan si Bogaciu! Ca e posibil sa fi luat dinainte "grupa mare", pachete mari de 500 de vreo 20 cm si nu mai ai ce sa le faci! Acum isi fac datoria doar. Dupa 3-4 delegari iti dai seama, daca arbitreaza Rapid sau Dinamo. Pe mine nu ma mai pot arbitra, o sa fac reclamatie la DNA de-acum incolo! Ei erau ostasii de lupta, de sacrificiu", a spus Gigi Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Kobe Bryant confirma ca ar putea juca in Italia... Borcea explica stenogramele: "Era vorba de sampanii, nu de bani, iar cu "step by step" Avram ma lua la mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x