Antena Căutare

Kobe Bryant confirma ca ar putea juca in Italia

Kobe Bryant a confirmat zvonurile din ultima perioada si a spus ca este „foarte probabil” sa evolueze in Italia pe perioada lockout-ului din NBA.

Virtus Bologna i-a facut mai multe oferte starului lui Los Angeles Lakers, iar Kobe a recunoscut acest lucru intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Este posibil sa joc pentru Bologna, ar fi ca un vis pentru mine. Este o sansa despre care am discutat in ultimele cateva zile si exista o posibilitate foarte mare sa se concretizeze, ceea ce reprezinta o veste buna pentru mine", a declarat Bryant.

Oficialii clubului Virtus Bologna au informat The Associated Press ca ultima oferta pentru baschetbalistul de 33 de ani este de 2,5 milioane de dolari pentru 10 meciuri in 40 de zile, in perioada 9 octombrie-16 noiembrie. O astfel de intelegere i-ar permite lui Kobe sa revina la Lakers imediat dupa ce lockout-ul va lua sfarsit.

Bryant a petrecut cativa ani buni in Italia, tatal sau, Joe Bryant, evoluand pentru cinci echipe din Cizma intre 1984 si 1991.

Italia este ca o casa pentru mine, aici a inceput visul meu de a juca in NBA. Aici am invatat lucrurile fundamentale ale jocului, am invatat sa arunc, sa pasez si sa ma misc fara minge. Toate aceste lucruri mi-au folosit cand m-am intors in America, pentru ca jucatorii de varsta mea nu le stiau. Ei se gandeau doar cum sa sara mai sus si sa inscrie prin slam-dunk", a explicat Kobe.

De cinci ori campion NBA si prezent de 13 ori in All-Star Game, jucatorul celor de la Lakers a primit si o oferta de la Besiktas, precum si din China, insa pare tot mai clar ca Virtus Bologna este prima sa optiune.

Este o mare onoare pentru mine sa revin in Italia. Trebuie insa sa asteptam si sa vedem ce se va intampla", a mai precizat Bryant.

Virtus a castigat de 15 ori titlul in Italia, ultima oara in 2001, an in care si-a trecut in palmares si cel de-al doilea succes in Euroliga.

Sursa: antena 3

Foto: Intact Images / EPA

AEK Larnaca - Steaua 1-1 / Remiza fatala pentru Levy... Gigi Becali a identificat deja arbitrii corupti: Craciunescu sa aiba grija cu Hategan, Kovacs si Bogaciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x