Antena Căutare

Break News! Gigi Becali a rezolvat încă un jucător pentru sezonul viitor! A fost prezent la antrenamentele FCSB de azi

FCSB pregătește din timp noul sezon competițional. Reunită ieri, la Institutul Național de Medicină Sportivă, cu 18 fotbaliști în componență, echipa lui Gigi Becali s-a ”îmbogățit” azi cu un nou fotbalist.

Deși i-a expirat contractul cu FCSB în urmă cu puțin timp, Filipe Teixeira a fost prezent și el la pregătirile echipei, semn că portughezul a fost deja convins să semneze un nou contract, însă pentru doar 6 luni.

”Jucătorii noștri s-au reunit marți la Baza Sportivă FCSB, acolo unde au efectuat primul antrenament al verii sub comanda lui Nicolae Dică.

Printre fotbaliștii aflați la sedința de pregătire s-a aflat și Filipe Teixeira, care a efectuat înainte și vizita medicală, portughezul urmând să semneze, în curând, prelungirea contractului care îl leagă de FCSB.” anunță FCSB pe contul de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La antrenamentul de azi, mijlocașul de 37 de ani s-a pregătit cot la cot cu ceilalți jucători, chiar dacă a lipsit de la vizita medicală, alături de De Amorim și Jakolis. În urmă cu două zile, Becali spunea că ”Teixeira rămâne 6 luni, cu prelungire automată, dacă ne calificăm în Europa League. Am rezolvat, semnează”.

Primul cantonament al trupei lui Nicolae Dică va fi la Braşov, în perioada 15-28 iunie. Apoi, pe 1 iulie, vicecampioana României va pleca în Olanda, unde va sta până pe 14 iulie.

Fotbaliștii prezenți la reunirea FCSB de ieri:

Portari: Bălgrădean, A Vlad, R. Ducan
Fundași: Găman, Planici, Morais, Ștefan Cană, Momcilovici
Mijlocași: Fl. Tănase, Fl. Coman, Olimpiu Moruțan, Robert Băciuț, Iani Stoica, Robert Ion, Mihai Pintilii, Ov. Popescu, Daniel Toma
Atacanți: Cristian Dumitru

Break News! Gigi Becali a rezolvat încă un jucător pentru sezonul viitor! A fost prezent la antrenamentele FCSB de azi

S-a aflat ADEVĂRUL ! Cine este DE FAPT tânărul care a cerut-o de soție pe SIMONA HALEP!... Începe festivalul fotbalului! Jurnalul vă oferă gratuit, joi, Ghidul Campionatului Mondial Rusia 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x