Antena Căutare

Se întâmplă în fotbalul mioritic! Gigi Becali dă cărțile pe față și spune cum făcea schimbările la FCSB ...din pușcărie!

Într-o nouă explozie de sinceritate, patronul retras al celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut un lucru pe care oricine îl știa, însă puțini aveau curajul să-l spună: faptul că el decide tot, inclusiv schimbările, la echipa roș-albastră.

Toți îl acuzau pe Stoichiță că e ”manevrabil” de patron, însă lucrurile au stat identic cu toți antrenorii FCSB. Cu Dică știm cum el, întrucât el niciodată nu a avut cuvânt la FCSB, cu Reghecampf am văzut imagini suficiente, iar acum aflăm că și Gâlcă era manevrat....din pușcărie!!!

Ieri seară, la un post de televiziune, Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul halucinante pentru o lume modernă, însă absolut normale pentru o țară ca România, unul fotbalul încă trăiește vremuri arhaice. Așa-zisul fost patron al FCSB, a povestit cu detalii exacte cum îi făcea schimbările şi cum îi comanda echipa lui Costel Gâlcă, din închisoare, la ultimul titlu luat de FCSB, în 2015. Becali spune că suna din închisoare, deşi nu avea voie. Acesta nu dribla doar moralitatea, ci fenta și regulile din închisoare în încercarea de a comunica cu staff-ul şi cu antrenorul.

”Eu comandam tot din pușcărie! Lui Gâlcă, care spuneți voi că avea mare personalitate, îi făceam schimbările. Am câștigat campionatul din pușcărie! La ora 23:00 se închidea telefonul. Dar dacă sunai la 23 fără un minut, rămânea deschis. Sunam la fără un minut şi lăsam telefonul deschis în furcă. Au schimbat regula în pușcărie când au văzut că las telefonul deschis şi vorbesc după mult timp. Din 45 de minute au redus timpul de convorbire la zece minute.

Fiecare face cum vrea la el acasă. Eu am făcut aşa ca să nu ajung în faliment, să nu se aleagă praful. Să fie sănătoşi ăştia care pun antrenori şi ajung în faliment. Dacă am şi eu unul ca Mangia sunt idiot să mă bag? Dacă ar avea Mangia echipa asta... Ei au vândut cel mai bun jucător al lor, Ivan, şi s-au bătut la campionat. Eu am luat cei mai buni jucători şi pierd campionatul. Nu vreau să vorbesc de un antrenor de la altă echipă! Omul are contract... Nu mă bag peste un antrenor care face treabă”, a spus Gigi Becali, miercuri seară, la TV DigiSport.

FCSB a luat ultimul ultimul titlu în 2015, cu Costel Gâlcă pe bancă. În turul de campionat de atunci FCSB a dominat totul, iar apoi, după ce Becali i-a vândut pe Szukala, Sânmărtean şi Keşeru, roş-albaştrii au tremurat până în ultima etapă. Gigi Becali a ieşit atunci din închisoare, pe final de sezon, şi a recunoscut că s-a băgat peste Gâlcă la un meci la Braşov, când FCSB era consdusă, dar Raul Rusescu a intrat după pauză şi a întors soarta partidei. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoare campioanei de atunci.

BREAKING NEWS! Fotbalistul cu cele mai multe trofee câștigate în istorie, OUT de la Cupa Mondială din Rusia ? Anunțul-șo... Dinamo - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x